The One

Let op: op dit moment kun je via het snelbestellen alleen het grootste formaat van een product bestellen. Als je bijvoorbeeld 5 kg in plaats van 10 kg wilt bestellen, kun je op de productnaam klikken en daar het juiste formaat kiezen. We werken eraan om dit ook in het snelbestellen mogelijk te maken!

Haver pasta*
Deze haverpasta is gemaakt van gelijke delen volkoren havermeel en durum tarwe. Deze combinatie is nodig omdat haver van nature geen gluten bevat waardoor het lastig is om er pasta van te maken.
High fiber spaghetti (100% rogge)*
Deze high fiber spaghetti is van 100% rogge gemaakt. Rogge is verre familie van de tarwe en heeft een hoge voedingswaarde.
Neptunus droom pasta*
De Neptunus droom speltpasta is een deegproduct gemaakt van speltbloem, tomatenpuree, rode biet poeder, spinazie poeder en spirulina poeder.
Spelt lasagne*
Lasagne wordt gecombineerd met stevige sauzen zoals de traditionele Bolognese-variant met tomaten/vleessaus en bechamelsaus. Maar er zijn allerlei variaties mogelijk, ook met lichtere sauzen.
Spelt lasagne, spinazie*
Lasagne wordt meestal gecombineerd met stevige sauzen, maar deze lasagne wordt nog gezonder in combinatie met een pastasaus met lekker veel groente.
Spelt tagliatelle wit*
Deze tagliatelle is gemaakt van speltbloem. De voedingsstoffen in het speltgraan bevinden zich allemaal in de hele korrel. Bij het malen blijft dus het overgrote deel van de goede voedingsstoffen aanwezig.
Spelt-knoflook spaghetti* - 8 x 250g
De wilde knoflook-spelt spaghetti is een deegproduct gemaakt van volkoren speltmeel en wilde knoflook poeder.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »