Cashewnoten met vlies - geroosterd & gezouten*

  • NL-BIO-01
  • Non-EU LandbouwNederland

* Afkomstig van gecontroleerd biologische teelt

Deze biologische cashewnoten zijn perfect geroosterd en vervolgens met een snufje zeezout op smaak gebracht. De romige smaak van de cashewnoten komt op deze manier extra goed tot zijn recht.

Lees Meer

Op onze reis door Vietnam kwamen we een bijzonder project tegen. Een van de coöperaties waar we een bezoek hebben gebracht, verwerkt cashewnoten met het vlies er omheen. Voor de gewone cashewnoten die wij importeren wordt het vlies altijd eerst verwijderd. Hierna blijft de licht gekleurde cashewnoot over.

In dit speciale project echter worden de biologische cashewnoten met het vlies eromheen licht gezouten en geroosterd. Door het roosteren wordt het vlies knapperig en krijgen de cashewnoten een lekkere bite. We vonden deze cashewnoten zo bijzonder dat we je er graag kennis mee willen laten maken.

Deze geroosterde cashewnoten met vlies zijn een heerlijke snack voor bij de borrel, maar je kunt ze ook heel goed verwerken in warme gerechten of een salade. Net als de gewone variant zijn geroosterde en gezouten cashewnoten met vlies rijk in ijzer en magnesium. Deze mineralen zijn allebei noodzakelijk voor het goed functioneren van het menselijk lichaam. Daarnaast bevatten ook geroosterde cashewnoten veel onverzadigde vetten, die bijdragen aan het verlagen van cholesterol.

Klik hier voor een gedetailleerde productspecificatie

Ingrediënten

Ingrediënten: cashewnoten*, zonnebloemolie*, zeezout.

Dit product is geproduceerd in een productieruimte waar ook noten, pinda’s, sesam, tarwe en gluten worden verwerkt.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »