Rosinen* - Thompson

  • NL-BIO-01
  • Argentina
  • Non-EU Agriculture

* From certified organic origin

Thompson Rosinen sind dunkelbraune Rosinen mit einem süßen Geschmack. Sie sind größer und etwas weniger süß als die Sultaninen, aber man kann sie auf genau dieselbe Art und Weise verwenden. Thompson-Rosinen sind fast vollständig getrocknete Trauben; das b

Read More

Thompson rozijnen zijn donkerbruine rozijnen met een zoete smaak. Ze zijn groter en iets minder zoet dan de Sultana rozijnen, maar je kunt ze op precies dezelfde manier gebruiken. Thompson rozijnen zijn vrijwel helemaal gedroogde druif; het kleine beetje zonnebloemolie wordt alleen toegevoegd om ervoor te zorgen dat de rozijnen niet aan elkaar plakken. Rozijnen bevatten relatief veel kalium, zelfs meer dan bananen! Kalium is van groot belang voor het goed functioneren van het hart en andere spieren. Daarnaast zijn rozijnen zeer rijk in het mineraal boron, wat bijdraagt aan stevige botten en een gezonde hormoonhuishouding. Als snelle snack zijn rozijnen favoriet bij zowel kinderen als volwassenen, maar ze zijn ook heerlijk als ingrediënt in allerlei gerechten. Bak bijvoorbeeld eens havermout-rozijnenkoekjes, of maak een heerlijke tajine met rozijnen, abrikozen, en kip of groente.

Ingredients

Raisins Blue Thompson*, Sunflower oil*

0 Sterne, basierend auf 0 Bewertungen
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »