Almonds* - white chocolate* & coconut*

  • NL-BIO-01
  • EU/non-EU Landbouw
    Nederland

* From certified organic origin

These coconut - white chocolate almonds are irresistible! The creamy, crispy, chocolate almonds and tropical coconut are a combination that is really worth trying out!

Read More

Deze kokos-witte chocolade amandelen zijn onweerstaanbaar lekker! De romige chocolade, knapperige amandelen en tropische kokos zijn een combinatie die je echt moet proberen! Amandelen behoren tot de gezondste noten die er zijn. Ze bevatten veel vitamine E, een antioxidant die onder andere van belang is voor het immuunsysteem. Daarnaast zijn amandelen rijk aan onverzadigde vetten, en ook deze dragen bij aan een goede gezondheid. Kokosrasp bevat veel belangrijke mineralen. Het is bijvoorbeeld rijk aan mangaan, wat allerlei essentiële functies vervult in het lichaam. Mangaan is onder andere van belang voor een gezonde stofwisseling en hersenfunctie. Al onze chocoladeproducten produceren we zelf met de beste biologische ingrediënten en biologische Belgische chocolade. Als je gek bent op chocolade, moet je vooral eens een kijkje nemen in ons volledige assortiment gechocolateerde producten. Hier zit voor iedere chocoladeliefhebber iets lekkers tussen! Witte chocolade is gemaakt van cacaoboter en melkbestanddelen. Technisch gezien is witte chocolade nooit €œechte€ chocolade omdat het geen cacaopoeder bevat, maar dat maakt de karakteristieke zoete, romige smaak niet minder lekker!

Ingredients

Ingrediënten: witte chocolade* (suiker*, cacaoboter*, vollemelkpoeder*, vanillepoeder*) amandelen bruin droog geroosterd*, kokosrasp*.

This product is produced in a facility that also processes nuts, peanuts, sesame, wheat and gluten.

0 stars based on 0 reviews
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »