BIONUT - nut mix* - tropical - 6 x 500 gr.

  • NL-BIO-01
  • EU/non-EU Landbouw
    Nederland

* From certified organic origin

Met onze tropische notenmix waan je je op een warm, tropisch eiland. De combinatie van gemengde noten en zuidvruchten is heerlijk als tussendoortje, of als ingrediënt in muesli en andere recepten.

Read More

Met onze tropische notenmix waan je je op een warm, tropisch eiland. De combinatie van gemengde noten en zuidvruchten is heerlijk als tussendoortje, of als ingrediënt in muesli en andere recepten. De koolhydraten in de zuidvruchten zorgen voor snelle energie, terwijl de noten je langer een vol gevoel geven. Dit maakt melanges van noten en zuidvruchten de ideale tussendoortjes. Als je nog meer variatie wilt in je snacks, kijk dan ook eens bij onze andere snackmixen. Noten zijn ontzettend gezond omdat ze vrijwel allemaal rijk zijn aan onverzadigde vetten. Deze dragen onder andere bij aan een gezond hart. Daarnaast hebben alle verschillende noten hun eigen krachten. Het Voedingscentrum raadt dan ook aan dat iedereen dagelijks een hand ongezouten noten eet.

Ingredients

Ingrediënten: Thompson rozijnen* (rozijnen*, zonnebloemolie*), amandelen bruin*, cashewnoten*, walnootstukjes*,ananasstukjes*, hazelnoten*, paranoten*, bananenchips (bananen*, kokosolie*, rietsuiker*, honing*), kokoschips.

This product is produced in a facility that also processes nuts, peanuts, sesame, wheat and gluten.

0 stars based on 0 reviews
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »