BIONUT - college mix* - 6 x 1 kg

  • NL-BIO-01
  • EU/non-EU LandbouwNederland

* From certified organic origin

The College mix is a mix of raisins and mixed nuts. The College mix is said to derive its name from the effect of its ingredients, it is supposed to increases intelligence. Although this statement lacks evidence, the mix contains many nutrients.

Read More

Studentenhaver is een mix van rozijnen en gemengde noten die zijn naam ontleent aan het vermeende intelligentieverhogende effect van de ingrediënten. Hoewel hiervoor niet direct bewijs is, is het wel zeker dat de mix veel voedingsstoffen bevat die je lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Deze luxe studentenhaver bevat twee soorten rozijnen en meer noten dan de gewone studentenhaver. De rauwe noten in de studentenhaver zijn zeer rijk aan onverzadigde vetzuren, welke bijdragen aan en gezond cholesterolgehalte. De walnoten bevatten vooral veel omega-3 vetzuren, en deze zijn essentieel voor het goed functioneren van de hersenen. De koolhydraten in de rozijnen zorgen voor snelle energie, terwijl de noten je langer een vol gevoel geven. Dit maakt melanges van noten en zuidvruchten de ideale tussendoortjes. Als je nog meer variatie wilt in je snacks, kijk dan ook eens bij onze andere snackmixen.

Ingredients

Ingrediënten: rozijnen Thompson* (rozijnen*, zonnebloemolie*), walnoten*, cashewnoten*, hazelnoten*, rozijnen sultana (rozijnen*, zonnebloemolie*), amandelen bruin*, amandelen wit*.

This product is produced in a facility that also processes nuts, peanuts, sesame, wheat and gluten.

0 stars based on 0 reviews
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »