Brainstormdag met Ekoplaza

  • Posted on
  • By Sandra
  • 0
Brainstormdag met Ekoplaza

Afgelopen 9 maart was een bijzondere dag. Wij kregen toen Ben Kooiker en Wim Nijmeijer, eigenaren van Ekoplaza Hengelo (Ov), Zwolle, Groningen, Amersfoort en Deventer, samen met een aantal van hun winkelmedewerkers op bezoek. De insteek van het bezoek was voor Ben, Wim en hun medewerkers om meer te weten te komen van IDorganics. Omdat wij het belangrijk vinden om meer rechtstreeks contact met onze klanten te hebben en om te horen wat hun wensen en verwachtingen zijn, vonden wij dit een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen.

Jetse heeft de groep een kijkje in de keuken gegeven en ze alle stappen van ons productieproces laten zien. Wioletta, onze koffiebrandster, heeft met veel enthousiasme en trots de fijne kneepjes van het koffiebranden uitgelegd.

Tot slot hebben we tijdens de lunch aan de hand van verschillende stellingen uitgebreid met elkaar gesproken over de groene consument, de rol van de biologische speciaalzaak en die van de biologisch producent. De dag was zeker leerzaam en wat ons betreft voor herhaling vatbaar.

Vind je het leuk om met je personeel eens bij ons langs te komen? Stuur dan een mail naar info@idorganics.com. Dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »