Smaken verschillen

  • Posted on
  • 0
Smaken verschillen

Niet iedereen houdt van hetzelfde: de een geniet van spaghetti met een pittige tomatensaus, de ander van stamppot met verse raapsteeltjes. De een ontbijt het liefst met muesli met vers fruit en zaden, de ander eet alleen fruit of neemt een kopje koffie met een croissant. Zoveel mensen, zoveel smaken.

Daarom hebben we als IDorganics een ruim assortiment waaruit je kunt kiezen, van basis granen en graanvlokken tot rijk gevulde muesli’s en bijzondere granola’s. Van onbewerkte noten zoals amandelen en hazelnoten tot heerlijke mixen zoals onze succesvolle energymix en tamari geroosterde noten. We produceren vrijwel alles zelf in ons bedrijf in Zaandam. Daar mixen, roosteren en chocolateren we dat het een lieve lust is om onze mooie producten daarna te verpakken. Van zakjes van 150 gram tot grootverpakkingen van 10 kg: onze mensen en machines zijn uiterst flexibel.

 

 

In onze webshop vind je ons assortiment met daarbij de verschillende verpakkingen. Kijk ook eens bij onze merken BioNut en SUN organic.  Kun je een product niet vinden? Laat het ons weten via info@idorganics.com. We helpen je graag.

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »