VitaFood

Let op: op dit moment kun je via het snelbestellen alleen het grootste formaat van een product bestellen. Als je bijvoorbeeld 5 kg in plaats van 10 kg wilt bestellen, kun je op de productnaam klikken en daar het juiste formaat kiezen. We werken eraan om dit ook in het snelbestellen mogelijk te maken!

Vitafood - Pistachios - roasted & salted - 9x150 gr.
Pistachio nuts are a loved snack because of its characteristic taste. These nuts are known for their green color and hard skin that you need to peel before you can eat them. The pistachio nuts are roasted lightly with a little bit of sea salt.
Vitafood - stamppot* - linzen, aardappel - 9x58 g
Groene linzen hebben een stevige, karakteristieke smaak. De combinatie met aardappel en tijm als smaakmaker maakt dit een verrassende stamppot.
Vitafood - Studentenhaver 9x175 g
Studentenhaver is een mix van rozijnen en gemengde noten die zijn naam ontleent aan het vermeende intelligentieverhogende effect van de ingrediënten. Hoewel hiervoor niet direct bewijs is, is het wel zeker dat de mix veel voedingsstoffen bevat die je lich
Vitafood - Wok noodles* - Japanse stijl - 9x60 g
Deze mooie combinatie van noedels met gedroogde shiitake en miso levert een heerlijke warme lunch met een Japans tintje,
Page 2 of 2
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »