Chocolate coated

Let op: op dit moment kun je via het snelbestellen alleen het grootste formaat van een product bestellen. Als je bijvoorbeeld 5 kg in plaats van 10 kg wilt bestellen, kun je op de productnaam klikken en daar het juiste formaat kiezen. We werken eraan om dit ook in het snelbestellen mogelijk te maken!

Almonds* - milk chocolate*
Amandelen en chocolade zijn een populaire combinatie, en niet voor niets! Deze knapperige bruine amandelen zijn omgeven met een laag heerlijk zoete, romige melkchocolade.
Almonds* - milk chocolate* & cinnamon*
Chocolade en kaneel is een verrassende maar toch klassieke combinatie. Voeg daar een lekker knapperige amandel aan toe, en je hebt een snack die bij vrijwel iedereen in de smaak valt!
Almonds* - pure chocolate* & coconut*
Deze amandelen met pure chocolade en kokos zijn een heerlijke snack voor iedereen die gek is op de combinatie van knapperige noten en romige chocolade. De milde kokos en donkere chocolade vullen de amandel perfect aan.
Almonds* - white chocolate* & coconut*
Deze kokos-witte chocolade amandelen zijn onweerstaanbaar lekker! De romige chocolade, knapperige amandelen en tropische kokos zijn een combinatie die je echt moet proberen!
Almonds- pure chocolate*
Donkere chocolade en amandelen zijn niet voor niets een klassieke combinatie! Deze knapperige bruine amandelen zijn omgeven met een heerlijke laag pure chocolade.
Cashews* - white chocolate*
Dit is echt een combinatie die we niet kunnen weerstaan! Milde, romige cashewnoten en zoete, witte chocolade vormen samen een perfecte snack.
Chocolate Delight*
Als je het liefste alle verschillende chocoladeproducten wilt proberen, is de chocolate delight de perfecte optie! Deze mix van pure chocolade amandelen, melkchocolade hazelnoten en witte chocolade cashewnoten bevat voor iedereen iets heerlijks.
Hazelnuts* - milk chocolate*
Hazelnoten zijn misschien wel de meeste klassieke noot om te combineren met chocolade. Die status hebben ze niet voor niets gekregen, want de knapperige hazelnoten zijn nog lekkerder met een laagje zoete, romige melkchocolade.
Hazelnuts* - milk chocolate* & coconut*
Van deze melkchocolade-kokos hazelnoten zal je geen genoeg kunnen krijgen! De knapperige noten zijn een perfecte combinatie met de romige chocolade en milde kokos.
Hazelnuts* - pure chocolate*
Pure chocolade en hazelnoten zijn minstens net zo lekker als de bekendere combinatie van hazelnoten en melkchocolade. De rijke smaak van de pure chocolade is een prachtige aanvulling op de nootachtige smaak van de hazelnoten.
Hazelnuts* - pure chocolate* & coconut*
Deze kokos-pure chocolade hazelnoten zijn steviger van smaak dan de melkchocolade variant, maar ze zijn zeker net zo onweerstaanbaar! De milde kokos en donkere chocolade vullen de hazelnoot perfect aan.
Peanuts* - pure chocolate*
Nog zo'n chocoladeklassieker: pinda's met een prachtige laag pure chocolade. Dit is een verleidelijke snack die vrijwel niemand kan weerstaan!
Vitafood - Chocolate delight - 9x175 g
Als je het liefste alle verschillende chocoladeproducten wilt proberen, is de chocolate delight de perfecte optie! Deze mix van pure chocolade amandelen, melkchocolade hazelnoten en witte chocolade cashewnoten bevat voor iedereen iets heerlijks.
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »