Pumpkin seeds* - roasted - dark chocolate*

  • NL-BIO-01
  • Nederland
  • EU/non-EU Landbouw

* From certified organic origin

Everyone loves chocolate pumpkin seeds, and that is well understood! Our dark chocolate and roasted pumpkin seeds are a lovely combination.

Read More

Iedereen is gek op chocolader pompoenpitten, en dat is zeer goed te begrijpen! Onze pure chocolade en geroosterde pompoenpitten zijn een heerlijke combinatie. Al onze chocoladeproducten produceren we zelf met de beste biologische Ingrediënten en biologische Belgische chocolade. Als je gek bent op chocolade, moet je vooral eens een kijkje nemen in ons volledige assortiment gechocolateerde producten. Hier zit voor iedere chocoladeliefhebber iets lekkers tussen!

Pompoenpitten zijn zeer rijk aan eiwitten en vezels. Dit zijn zogenoemde complete eiwitten, wat betekent dat ze alle essentiële aminozuren bevatten. Daarnaast bevatten pompoenpitten veel magnesium, kalium en ijzer. Magnesium en kalium zijn essentiële mineralen die een belangrijke rol spelen bij allerlei processen in het lichaam. IJzer is vooral van belang voor het goed functioneren van hemoglobine, wat het transport van zuurstof door het bloed verzorgt. Voordat we de pompoenpittenpitten van een laagje chocolade voorzien. roosteren we ze eerst in onze oven. Hierdoor komt de smaak nog beter tot zijn recht.

Ingredients

Ingrediënten: pompoenpitten*, pure chocolade* (cacaomassa*, suiker*, cacaoboter* vanillepoeder*) glansmiddel* (Arabische gom*, sucrose*, dextrose*)

0 stars based on 0 reviews
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »