Vitafood - Granola* - Pumpkin spice - 9x55 gr

  • NL-BIO-01
  • non-EU Landbouw
    Nederland
  • EU /

* From certified organic origin

De combinatie van warme pumpkin spice kruiden en amandelen is verrassend lekker! Deze granola lijkt misschien wat ongewoon, maar de smaken gaan fantastisch samen.

Read More

De combinatie van warme speculaaskruiden en amandelen is verrassend lekker! Deze granola lijkt misschien wat ongewoon, maar de smaken gaan fantastisch samen. We maken al onze granola’s zelf door de vlokken in de oven te roosteren. Hierdoor worden ze heerlijk krokant. De vlokken kleven niet aan elkaar, en behouden hun losse structuur. De noten en zaden in de granola worden ook geroosterd, maar de zuidvruchten voegen we later toe zodat ze lekker zacht blijven. De vlokken zijn rijk aan voedingsvezels en eiwitten, terwijl de amandelen en zonnepitten juist veel goede, onverzadigde vetten bevatten. Tenslotte zorgen de koolhydraten in de rozijnen voor de snelle energie die je nodig hebt om goed te starten! De granola is heerlijk met je favoriete soort melk of yoghurt, en eventueel wat vers fruit. Naast deze granola hebben we een selectie muesli, granola en havermout, zodat iedereen het perfecte ontbijt kan vinden!

Ingredients

Ingrediënten: tarwevlokken*, havervlokken grof*, havermout*, zonnebloemolie*, zonnebloempitten*, agavestroop*, amandelen - bruin*, honing*, rozijnen Thompson*, kokosrasp*, speulaaskruiden*, zeezout.

This product is produced in a facility that also processes nuts, peanuts, sesame, wheat and gluten.

0 stars based on 0 reviews
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »