Vitafood - lentils* - potato* - Stew - 9 x 58 gr.

  • NL-BIO-01
  • EU/non-EU LandbouwNederland

* From certified organic origin

Green lentils have a strong, characteristic taste. The combination with potatoes and thyme as seasoning makes this a surprising stew.

Read More

Groene linzen hebben een stevige, karakteristieke smaak. De combinatie met aardappel en tijm als smaakmaker maakt dit een verrassende stamppot. Linzen zijn de eetbare zaden van linzenstruiken. Net als bonen en erwten zijn het peulvruchten. Ze komen voor in allerlei kleuren en varianten. In veel landen in Zuidoost-Azië, zoals India en Pakistan, zijn linzen een essentieel onderdeel van de regionale keuken. Linzen zijn al millennia bekend als ingrediënt. Er is archeologische bewijs dat we zo’n 10.000 jaar geleden al linzen aten.
Omdat linzen een relatief lange kooktijd hebben, zijn ze eigenlijk niet geschikt voor snelklaarmaaltijden. Wij hebben de linzen echter voorgekookt, waardoor deze stamppot zo klaar is. Alleen kokend water toevoegen tot de vullijn op de verpakking en 5 minuten laten staan. Even doorroeren en klaar.

100% organic + 100% compostable = happy planet + happy you

Ingredients

Ingrediënten: groene linzen* - voorgekook, aardappelvlokken*, pastinaak*, wortel*, knoflook*, bouillonpoeder* (maltodextrine*, zeezout, ui*, gist extraxt, suiker*, zonnebloemolie*, nootmuskaat*, kurkuma*, champignonpoeder*), zeezout, peper*, tijm*.

This product is produced in a facility that also processes nuts, peanuts, sesame, wheat and gluten.

0 stars based on 0 reviews
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »