Zonnebloempitten* - geroosterd - witte chocolade*

  • NL-BIO-01
  • Nederland
  • EU/non-EU Landbouw

* From certified organic origin

Iedereen is gek op chocolader zonnebloempitten, en dat is zeer goed te begrijpen! Onze romige chocolade en geroosterde zonnebloempitten zijn een heerlijke combinatie.

Read More

Iedereen is gek op chocolader zonnebloempitten, en dat is zeer goed te begrijpen! Onze romige chocolade en geroosterde zonnebloempitten zijn een heerlijke combinatie. Al onze chocoladeproducten produceren we zelf met de beste biologische Ingrediënten en biologische Belgische chocolade. Als je gek bent op chocolade, moet je vooral eens een kijkje nemen in ons volledige assortiment gechocolateerde producten. Hier zit voor iedere chocoladeliefhebber iets lekkers tussen!

Zonnebloempitten zijn rijk aan vezels en eiwitten. Daarnaast bevatten ze ook veel belangrijke vitamines en mineralen, waaronder vitamine B6, ijzer en magnesium. Vitamine B6 draagt bij aan het goed functioneren van het zenuwstelsel, omdat het onder andere een grote rol speelt in het aanmaken van neurotransmitters. IJzer is vooral van belang voor de vorming van hemoglobine, wat het transport van zuurstof via je bloed verzorgt. Tenslotte is magnesium betrokken bij meer dan 300 processen in het lichaam, waaronder processen die van belang zijn voor het goed functioneren van het zenuw- en spierstelsel. Voordat we de zonnebloempitten van een laagje chocolade voorzien. roosteren we ze eerst in onze oven. Hierdoor komt de smaak nog beter tot zijn recht.

Ingredients

Ingrediënten: zonnebloempitten*, witte chocolade* (suiker*, cacaoboter*, vollemelkpoeder*, vanillepoeder*), glansmiddel* (Arabische gom*, sucrose*, dextrose*)

0 stars based on 0 reviews
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »