Muesli* - vruchten

  • NL-BIO-01
  • EU/non-EU Landbouw
    Nederland

* Afkomstig van gecontroleerd biologische teelt

De vruchtenmuesli is speciaal voor iedereen die veel fruit, en geen noten in het ontbijt wil. De dadels, rozijnen, krenten, abrikozen en appelstukjes geven de muesli een heerlijk zoete smaak, terwijl de kasha (geroosterde boekweit) zorgt voor een knapperi

Lees Meer

De vruchtenmuesli is speciaal voor iedereen die veel fruit, en geen noten in het ontbijt wil. De dadels, rozijnen, krenten, abrikozen en appelstukjes geven de muesli een heerlijk zoete smaak, terwijl de kasha (geroosterde boekweit) zorgt voor een knapperige bite. De vlokken zijn rijk aan voedingsvezels en eiwitten, terwijl de zonnepitten juist veel goede, onverzadigde vetten bevatten. Lijnzaad staat bekend om het hoge gehalte voedingsvezels, en geeft de supermuesli nog meer voedingswaarde. Tenslotte zorgen de koolhydraten in de zuidvruchten voor de snelle energie die je nodig hebt om goed te starten! De muesli is heerlijk met je favoriete soort melk of yoghurt, en als je wilt kun je voor de zoetigheid wat honing of ahornsiroop toevoegen. Naast deze muesli hebben we een enorme selectie muesli, granola en andere ontbijtproducten, zodat iedereen het perfecte ontbijt kan vinden!

Ingrediënten

Ingrediënten: havervlokken*, gerstvlokken*, roggevlokken*, tarwevlokken*, dadels gehakt*, rozijnen Thompson* (rozijnen*, zonnebloemolie*), zonnebloempitten*, krenten*, abrikozen gehakt*, kasha* (boekweit*), gedroogde appelstukjes*.

Dit product is geproduceerd in een productieruimte waar ook noten, pinda’s, sesam, tarwe en gluten worden verwerkt.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »