Geroosterd

Let op: op dit moment kun je via het snelbestellen alleen het grootste formaat van een product bestellen. Als je bijvoorbeeld 5 kg in plaats van 10 kg wilt bestellen, kun je op de productnaam klikken en daar het juiste formaat kiezen. We werken eraan om dit ook in het snelbestellen mogelijk te maken!

Amandelen - bruin, droog geroosterd*
Deze bruine amandelen worden droog geroosterd. Dit zorgt voor een perfecte, nootachtige smaak zonder toegevoegde olie. Deze amandelen zijn heerlijk zonder verdere toevoegingen, en lenen zich voor allerlei gerechten.
Amandelen - bruin, geroosterd & gezouten*
Er is vrijwel geen betere snack dan perfect geroosterde biologische amandelen met een snufje zeezout. We roosteren de bruine amandelen met een beetje plantaardige olie om de smaak nog beter naar voren te laten komen, en dat kun je zeker proeven!
Amandelen - geroosterd, kaneel & rietsuiker*
Kaneelamandelen zijn een ware klassieker. Bijna geen enkele snack kan tippen aan de combinatie van biologische, gebrande amandelen, een laagje rietsuiker en een vleugje kaneel.
Amandelen - kaneel, gesuikerd*
Kaneelamandelen zijn een ware klassieker. Bijna geen enkele snack kan tippen aan de combinatie van biologische, gebrande amandelen, een laagje rietsuiker en een vleugje kaneel.
Amandelen - tamari geroosterd*
De nootachtige smaak van geroosterde amandelen gaat perfect samen met de ietwat zoute smaak van de tamari. Onze tamari geroosterde amandelen zijn een heerlijke, gezonde snack, maar zijn ook heel lekker als toevoeging aan salades of andere hartige gerechte
Amandelen - wit, geroosterd & gezouten*
Geroosterde biologische amandelen zijn nog lekkerder met een snufje zeezout. We roosteren de witte amandelen met een klein beetje plantaardige olie om de smaak nog beter naar voren te laten komen, en dat kun je zeker proeven!
Amandelstukjes - geroosterd*
De geroosterde, gehakte amandelen hebben een perfecte, nootachtige smaak. Deze amandelstukjes zijn heerlijk zonder verdere toevoegingen, en lenen zich voor allerlei gerechten.
Cashewnoten - chili-honing geroosterd*
Chili-honing cashewnoten zijn een heerlijke snack voor bij de borrel. We combineren de geroosterde biologische cashewnoten met de verrassende smaak van pittige chili en zoete honing.
Cashewnoten - geroosterd & gezouten*
Deze biologische cashewnoten zijn perfect geroosterd en vervolgens met een snufje zeezout op smaak gebracht. De romige smaak van de cashewnoten komt op deze manier extra goed tot zijn recht.
Cashewnoten - geroosterd & gezouten*
Deze biologische cashewnoten zijn perfect geroosterd en vervolgens met een snufje zeezout op smaak gebracht. De romige smaak van de cashewnoten komt op deze manier extra goed tot zijn recht.
Cashewnoten - sour cream geroosterd*
De geroosterde cashewnoten met sour cream & onion zijn een bijzondere snack. De romige smaak van de cashews combineert fantastisch met de frisse smaak van de zure room.
Cashewnoten - tamari geroosterd*
De ietwat zoute smaak van tamari gaat perfect samen met de milde, romige cashewnoten. De cashewnoten worden samen met de tamari geroosterd, zodat de smaak van de sojasaus goed in de cashews doordringt. Tamari is een Japanse sojasaus gemaakt van gefermente
Hazelnootstukjes - geroosterd*
Geroosterde, gehakte hazelnoten zijn perfect om mee bakken of te koken. Maak met de hazelnootstukjes bijvoorbeeld eens je eigen hazelnootpasta, zonder alle onnodige toevoegingen.
Hazelnoten - geroosterd & gezouten*
Onze biologische hazelnoten worden geroosterd met plantaardige olie en een snufje zeezout. Het roosteren zorgt ervoor dat de smaak van de hazelnoten extra goed naar voren komt, waardoor ze nog lekkerder worden
Pinda's - geroosterd & gezouten*
Geroosterde en gezouten pinda's zijn een klassieke toevoeging aan elke tafel met snacks, en dat is niet voor niets. Wij roosteren onze pinda's met een klein beetje plantaardige olie waardoor de smaak perfect tot zijn recht komt.
Pinda's - met vlies, geroosterd*
Deze biologische geroosterde pinda's zijn perfect als snack. Door de pinda's met vlies te roosteren komt de karakteristieke smaak nog beter naar voren.
Pistachenoten - geroosterd & gezouten*
Pistachenoten zijn een geliefde snack vanwege de karakteristieke smaak. Deze nootjes staan bekend om hun groene kleur en harde dop, waar je ze zelf uit moet halen voor het eten. Deze biologische pistachenootjes zijn licht geroosterd met een snufje zeezout
Sojanootjes - geroosterd & gezouten*
Geroosterde sojanootjes zijn een heerlijk knapperige snack vol met eiwitten en vezels. Eet ze rechtstreeks uit de hand als tussendoortje, of meng de sojabonen met noten en zuidvruchten voor een unieke snackmix.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »