Almonds* - dark chocolate*

  • NL-BIO-01
  • EU/non-EU LandbouwNederland

* From certified organic origin

Dark chocolate and almonds are a classic combination! These crispy brown almonds are mixed with a delicious layer of pure chocolate.

Read More

Donkere chocolade en amandelen zijn niet voor niets een klassieke combinatie! Deze knapperige bruine amandelen zijn omgeven met een heerlijke laag pure chocolade. Al onze chocoladeproducten produceren we zelf met de beste biologische ingrediënten en biologische Belgische chocolade. Als je gek bent op chocolade, moet je vooral eens een kijkje nemen in ons volledige assortiment gechocolateerde producten. Hier zit voor iedere chocoladeliefhebber iets lekkers tussen! Amandelen behoren tot de gezondste noten die er zijn. Ze bevatten veel vitamine E, een antioxidant die onder andere van belang is voor het immuunsysteem. Daarnaast zijn amandelen rijk aan onverzadigde vetten, en ook deze dragen bij aan een goede gezondheid. Pure chocolade is de gezondste vorm van chocolade die bestaat. In vergelijking met melk- en witte chocolade bevat pure chocolade meer cacao en minder suiker. Het hoge cacaogehalte is wat de pure chocolade zo gezond maakt, want cacao is rijk aan vezels, ijzer en antioxidanten.

Ingredients

Ingrediënten: amandelen*, pure chocolade* (cacaomassa*, suiker*, cacaoboter* vanillepoeder*) glansmiddel* (Arabische gom, sucrose, honing)

This product is produced in a facility that also processes nuts, peanuts, sesame, wheat and gluten.

0 stars based on 0 reviews
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »