BIONUT - energy mix* - 6 x 1 kg

  • NL-BIO-01
  • EU/non-EU LandbouwNederland

* From certified organic origin

This mix of dried fruit, seeds and nuts is perfect for everyone that needs some extra energy. The dried fruit has a nice sweet taste, while the nuts and seeds provide that extra bite.

Read More

Deze mix van zuidvruchten, zaden en noten is perfect voor iedereen die wat extra energie nodig heeft. De stukjes gedroogd fruit hebben een heerlijk zoete smaak, terwijl de noten en zaden zorgen voor een stevige bite. De verschillende zuidvruchten leveren de energie om net wat langer door te gaan. De noten in de energymix zijn ongeroosterd en ongezouten, en ze bevatten veel gezonde, onverzadigde vetten. De energymix bevat geen toegevoegde suikers of zout, en is dus een prima onderdeel van een gezonde, sportieve levensstijl. Het kleine beetje toegevoegde zonnebloemolie (1% van de cranberry’s is 0.003% van het geheel) is om ervoor te zorgen dat de cranberry’s niet aan elkaar plakken. Anders zou je één grote klomp cranberry’s krijgen. Wil je toch net iets anders dan deze snackmix, probeer dan een van onze andere heerlijke combinaties. Voor wie nog nét iets meer wil, hebben we bijvoorbeeld de energymix met superfoods. Als je het liever iets simpeler houdt, is de studentenhaver de luxe misschien precies wat je zoekt.

Ingredients

Ingrediënten: abrikozenstukjes*, vijgenstukjes*, zonnebloempitten*, pompoenpitten*, cranberries* (cranberries*, appeldiksap*, zonnebloemolie*), dadelstukjes* (dadels*, rijstbloem*), bruine amandelen*, paranoten*, witte amandelen*, cashewnoten*, walnoten*,

This product is produced in a facility that also processes nuts, peanuts, sesame, wheat and gluten.

0 stars based on 0 reviews
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »