Coffee

Let op: op dit moment kun je via het snelbestellen alleen het grootste formaat van een product bestellen. Als je bijvoorbeeld 5 kg in plaats van 10 kg wilt bestellen, kun je op de productnaam klikken en daar het juiste formaat kiezen. We werken eraan om dit ook in het snelbestellen mogelijk te maken!

Blue Mountain - espresso (gemalen)**
Koffie met een exotisch, fruitig aroma en een complexe, subtiele smaak. De sterke body zorgt voor een stevig maar subtiel kopje koffie. Deze espressomaling is perfect voor cappuccino, espresso of ristretto.
Blue Mountain - gold (gemalen)**
Koffie met een exotisch, fruitig aroma en een complexe, subtiele smaak. De sterke body zorgt voor een stevig maar subtiel kopje koffie. Deze branding is iets lichter dan de espresso en is perfect voor cappuccino of een after dinner koffie. Dit is een espr
Blue Mountain - medium roast (gemalen)**
Koffie met een exotisch, fruitig aroma en een complexe, subtiele smaak. De sterke body zorgt voor een stevig maar subtiel kopje koffie. Deze maling is perfect voor snelfilter.
SUN - Blue Mountain - beans - dark roast - 6 x 1 kg**
Koffie met een exotisch, fruitig aroma en een complexe, subtiele smaak. De sterke body zorgt voor een stevig maar subtiel kopje koffie. Deze espressobranding is perfect voor cappuccino, espresso of ristretto.
De koffie
Koffie groeit in Papoea Nieuw Guin
SUN - Blue Mountain - beans - extra dark roast - 6 x 1 kg**
Koffie met een exotisch, fruitig aroma en een complexe, subtiele smaak. De sterke body zorgt voor een stevig maar subtiel kopje koffie. De extra dark roast is speciaal voor iedereen die van sterke koffie houdt.
De koffie
Koffie groeit in Papoea Nieuw Gu
SUN - Blue Mountain - beans - gold roast - 6 x 1 kg**
Koffie met een exotisch, fruitig aroma en een complexe, subtiele smaak. De sterke body zorgt voor een stevig maar subtiel kopje koffie. Deze branding is iets lichter dan de espresso en is perfect voor cappuccino of een after dinner koffie.
De koffie
Kof
SUN - Blue Mountain - beans - medium roast - 6 x 1 kg**
Koffie met een exotisch, fruitig aroma en een complexe, subtiele smaak. De sterke body zorgt voor een stevig maar subtiel kopje koffie. Deze medium branding is perfect voor snelfilter of cafetière.
De koffie
Koffie groeit in Papoea Nieuw Guinea in de be
SUN - Café Femenino - beans - dark roast - 6 x 1 kg**
Koffie met een rijk, diep aroma en een heerlijke hint van zoete cacao en geroosterde noten. Met de sterke body en een fantastisch achtergrondverhaal is dit een bijzonder kopje koffie. Deze espressobranding is perfect voor cappuccino, espresso of ristretto
SUN - Café Femenino - beans - medium roast - 6 x 1 kg**
Koffie met een rijk, diep aroma en een heerlijke hint van zoete cacao en geroosterde noten. Met de sterke body en een fantastisch achtergrondverhaal is dit een bijzonder kopje koffie. Dese medium branding is perfect voor snelfilter en cafetière.De koffie:
SUN - Ethiopian Blend - beans - medium roast - 6 x 1 kg**
Koffie uit Ethiopië en Honduras met een vol aroma en hints van cintrus en chocolade. Deze medium branding is perfect voor snelfilter of cafetière.
De koffie
Ethiopië is een van de eerste landen ter wereld waar koffie verbouwd werd. Rond het jaar 1700 br
SUN - Santa Rosa - beans - caffeine free - dark roast - 6 x 1 kg**
Cafeïnevrije koffie uit Honduras met een vol aroma en een ietwat zoete, milde smaak. Geeft een goede balans in je kopje koffie. Deze espressobranding is perfect voor cappuccino, espresso of ristretto.
De koffie
Rond het jaar 1700 brachten de Spanjaarden
SUN - Santa Rosa - beans - caffeine free - med. roast - 6 x 1 kg**
Cafeïnevrije koffie uit Honduras met een vol aroma en een ietwat zoete, milde smaak. Geeft een goede balans in je kopje koffie. Deze medium branding is perfect voor snelfilter of cafetière.
De koffie
Rond het jaar 1700 brachten de Spanjaarden de koffieb
SUN - Santa Rosa - beans - dark roast - 6 x 1 kg**
Koffie uit Honduras met een vol aroma en een ietwat zoete, milde smaak. Geeft een goede balans in je kopje koffie Deze espressobranding is perfect voor cappuccino, espresso of ristretto.
De koffie
Rond het jaar 1700 brachten de Spanjaarden de koffiebone
SUN - Santa Rosa - beans - med. roast - 6 x 1 kg**
Koffie uit Honduras met een vol aroma en een ietwat zoete, milde smaak. Geeft een goede balans in je kopje koffie. Deze medium branding is perfect voor snelfilter of cafetière.
De koffie
Rond het jaar 1700 brachten de Spanjaarden de koffiebonen, die ze
SUN - Sidamo - beans - dark roast - 6 x 1kg**
Koffie met een gebalanceerde smaak met hints van citrus en chocolade. Sidamo koffie heeft een lichte zuurgraad en een krachtige body Deze donkere branding is perfect voor espresso of ristretto.
De koffie:
De Sidamo koffie wordt verbouwd door kleine boer
SUN - Sidamo - beans - medium roast - 6 x 1 kg**
Koffie met een gebalanceerde smaak met hints van citrus en chocolade. Sidamo koffie heeft een lichte zuurgraad en een krachtige body. Deze medium branding is uitermate geschikt voor snelfilter en cafetière.
De koffie:
De Sidamo koffie wordt verbouwd doo
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »